Det lukkede nettforumet har vært en sentral del av etterforskningen av Operasjon Gilde. Opprullingen av det politiet mener er et organisert, kriminelt nettverk med hovedutspring i Trondheim, har pågått siden 1. desember 2011.

Tirsdag kveld ble brukerne av Anabolic Forums møtt av tomme nettsider. Teksten «Denne siden er beslaglagt av politiet» kan leses øverst.

Millioner av kroner

Flere tusen nordmenn har brukt sidene for å kjøpe og selge ulovlige dopingmidler i flere år. Millioner av kroner har blitt avtalt gjennom sidene.

I årsskiftet 2010-2011 ble en ny og bedre versjon lansert. En 25 år gammel mann fra Trondheim, har erkjent at han opprettet den nye versjonen av Anabolic Forums. I samme periode skiftet sidene også språk, fra norsk til engelsk. Før dette ble brukerne møtt av følgende tekst:

«Velkommen til børsen»

Skjermbilder adressa.no har hentet ut fra internasjonale internettarkiv, viser at Anabolic Forums har eksistert mye lengre enn 2010. Personene bak børsen har hele tiden oppfordret brukerne til å kommunisere gjennom kryptert epost, noe som i dag vanskeliggjør politiets etterforskning av dopingtrafikken.

Tirsdag ble også to menn, en 26-åring og en 40-åring, som har sittet fengslet siden de ble pågrepet 15. februar ilagt en ny periode i varetekt. De to blir fengslet i ti nye dager.

Les mer om steningen av dopingbørsen i onsdagens utgave av Adresseavisen.

Handel på dopingbørsen fortsatte etter politiets pågripelser i februar. Skjermbildet viser at anabole steroider tilbys ti dager etter de første varetektsfengslingene.