Fire personer ble lørdag varetekstfengslet i forbindelse med drapssaken i Trondheim. En 34-årig kvinne er siktet for drap eller medvirkning til drap, og ble fengslet i fire uker - med to av ukene i full isolasjon. Kvinnen anket ikke varetekstfengslingen.

Kvinnens samboer, en 47 år gammel mann, ble også siktet for drap eller medvirkning til drap. Han ble varetektsfengslet i fire uker og anket avgjørelsen.

Avviste anken

Den 51-årige samboeren til den savnede Vibeche Sofie Falch Danielsen er siktet for bevisforspillelse, og ble lørdag fengslet for to uker i isolasjon. Han anket avgjørelsen, og i dag tok lagmannsretten stilling til anken.

Mannens forsvarer, Torfinn Svanem, forteller at lagmannsretten ikke har tatt anken til følge.

- Kjennelsen fra tingretten blir derfor stående, og min klient må fremdeles sitte i varetekt, sier Svanem til adressa.no.

Blir sittende i varetekt

Aktor Mette Kollstrøm bekrefter at også anken til mannen som er siktet for drap eller medvirkning til drap ble forkastet av lagmannsretten i dag.

- Mannen blir derfor sittende i varetekt, sier Kolstrøm.

Anken fra 39-åringen som er siktet for bevisforspillelse ble ikke behandlet av lagmannsretten i dag. Dette skjer i morgen.