Slåsskampen fant sted rundt klokken tre natt til søndag i Munkegata i Trondheim sentrum.

- Det var to taxier som kom kjørende i motsatt retning av taxikøen. Det så ut som om den fremste taxien forsøkte å hindre den bakerste i å komme forbi. Den bråstoppet to ganger. Etter den andre bråstoppen sprang sjåføren i den bakerste bilen ut og dro den andre sjåføren ut av bilen. Det ble en skikkelig slåsskamp med skikkelige knyttneveslag, forteller Jan Olav Jenssen.

Langer ut

Helt i begynnelsen av videoen kan man se at den ene taxisjåføren leverer et kraftig slag mot den andre sjåføren.

Se videoen i øverst i saken.

Jensen gikk tilfeldigvis forbi Munkegata da hendelsen oppsto. Han forteller at slagsmålet ble avsluttet ved at passasjerene stormet ut av bilene og skilte kamphanene.

- Passasjerene fikk dratt dem vekk fra hverandre og situasjonen var over på noen sekunder. Etterpå satte de seg inn i bilene og kjørte videre, sier Jenssen.

- Helt uakseptabelt

Roar Refseth, daglig leder i Norgestaxi Trondheim, er klar på at denne type oppførsel ikke aksepteres.

- Alle sjåfører hos oss får samme opplæring og instruks i jobben. At folk slåss er i seg selv uakseptabelt, og blant våre sjåfører skal ikke dette forekomme, sier Refseth.

Han vil forsøke å finne ut hvem som var involvert i slåssingen natt til søndag, men vil ikke si hvilke konsekvenser dette får for sjåførene.

- Nå må vi først finne ut hvem dette er, og deretter snakke med dem for å finne ut hva som har skjedd.