– Det har vært en ganske rolig helg. Vi har vært påpasselige med å rykke ut på båltenning og branntilløp, sier operasjonsleder Rune Brandmo i Sør-Trøndelag politidistrikt.

FREDAG:

23.23: Politiet blir varslet om innbrudd i en bod tilhørende Ugla skole. Fem personer blir observert på stedet, men de løper etter hvert vekk. Det ble ikke stjålet noe, men det ble ifølge politiet utført skadeverk. De fem personene ble ikke funnet igjen.

LØRDAG:

02.09: Utestedet Gossip bortviser en mann i 20-årene tidligere på kvelden. Han kommer tilbake og politiet blir bedt om å komme. Han er aggressiv og spytter etter tjenestemenn. Han blir pågrepet og tatt med til arresten.

03.58: En bil som står parkert ved St. Olavs Hospital på Øya blir for fristende. Det er stjålet klær, sko og gps fra bilen.

16.30: En kvinnelig sjåfør blir påkjørt bakfra ved Leos lekeland på Østre Rosten. Mannen i bilen bak prøver å komme seg unna, men kvinnen klarer å blokkere ham inne til politiet kommer på stedet. Mannen er overstadig beruset bak rattet, og han blir tatt med til blodprøve. Han er dømt for lignende forhold tidligere. Det var kun materielle skader. En mann i 40-årene fra Litauen blir anmeldt for forholdet.

18.13: Politiet mottar en fortvilet telefon fra en kvinne som ikke kommer seg ut av toalettet i tredje etasje på kjøpesenteret Trondheim Torg. Politiet varsler vektere som tar hånd om saken.

19.51: Et bål ved akebakken ved Saupstad skistadion blir observert. Politiet rykker ut og finner et oppslått telt og bål. Saken blir anmeldt, og bålet raskt slukket.

SØNDAG:

00.45: To menn i 20-årene starter en slåsskamp på utestedet Downtown. De ble innbrakt til politihuset.

00.52: En kvinne i 40-årene krangler med dørvakta på puben Lille London. Hun river i stykker skjorta til dørvakta og blir bedt om å forlate sentrum. Kvinnen måtte legges i jern på et tidspunkt. Kvinnen tok til fornuften, og det vil komme en anmeldelse fra dørvakta i etterkant av hendelsen.

01.03: Dørvakta ved Blæst bortviste en mann som var overstadig beruset. Det likte søstera dårlig, og hun gikk til angrep på vakta. Hun fikk også hjelp fra broren. Det vil komme en anmeldelse fra utestedet i etterkant. De ble begge bedt om å forlate stedet.

01.41: En rumener med trekkspill i Nordre gate fikk en nordlending på nakken natt til søndag. Rumeneren skulle pakke sammen instrumentet, da en hissig nordlending trodde at musikeren prøvde å gjemme unna tyvegods. Nordlendingen varslet politiet, men det var han som fikk streng beskjed om å forlate stedet.

02.10: Ambulanse blir forbikjørt av en bil stappfull av ungdommer på strekningen mellom Byneset og Ila. Ambulansepersonell anslo hastighten til å være rundt 120 kilometer i timen. En patrulje tar en alvorsprat med ungdommene og forteller om trafikksikkerhet.

02.12: En mann i 20-årene fra Latvia sparker en annen gjest på Lille London. Han er åpenbart svært beruset, og blir tatt med til fyllearresten.

02.12–03.32: Sentrum politistasjon har vektlagt å stanse piratdrosjer i helga. Fire sjåfører fikk en muntlig advarsel, og ble bedt om å kjøre vekk fra Midtbyen.

04.43: En person setter fra seg to svarte bager utenfor døra si på Rosenborg. Vedkommende er borte noen minutter, men det er lenge nok til at noen stjeler bagene. I bagen lå det blant annet en pc. Det blir anmeldt til politiet.

05.45: En mann i 30-årene blir stanset i en stjålet bil på Sintef. Politiet ser at det er en kjenning. Sak blir opprettet.