De siste dagene har flere medlemmer av Hells Angels blitt stoppet og kontrollert av politiet i Trondheim.

Tirsdag kveld stoppet politiet fire HA-medlemmer mellom Melhus og Klett på vei mot Trondheim. Politiet betegner det som en ordinær trafikkontroll.

Besittelse av narkotika

Torsdag formiddag var en politipatrulje på plass ved klubbens hovedkvarter «Angels Place» i Trolla.

- Vi har pågrepet en person for besittelse av narkotika i forbindelse med en vanlig trafikkontroll, sier politioverbetjent Geir Olav Granbo ved Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Han forteller at det skal være om en større mengde amfetamin.

En Harley Davidson ble beslaglagt i kontrollen. Det er uklart hvorvidt personen som ble pågrepet er medlem av noen MC-klubb.

I august er det 20 år siden den såkalte én-prosent-klubben slo seg ned i Trondheim. Politiet bekrefter at et arrangement vil finne sted.

- Vi vet at det er planlagt et 20-årsjubileum i Trondheim i helgen, sier politiadvokat Sigbjørn Oldren ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

- Vil følge med

- På generelt grunnlag kan jeg si at vi kartlegger slike typer arrangementer og om det er ventet at HA sine støttespillere nasjonalt og internasjonalt dukker opp.

Oldren vil ikke gå ut med hvilke opplysninger om arrangementet politiet sitter på eller om de vil foreta noen ekstra tiltak i helgen.

- HA er en del av det vi omtaler som organiserte gjenger som vi knytter grov kriminalitet til. Vi er kjent med at slike fester eller arrangementer kan brukes til å diskutere eller fatte beslutninger som kan være negative for samfunnet.

Geir Olav Granbo sier at politiet vil følge med arrangementet i Trolla i helga.

Politiet pågrep én person i forbindelse med en trafikkontroll i Trolla torsdag formiddag.
En motorsykkel ble beslaglagt.