FREDAG

18:42: En mann i 40-årene lager bråk i restaurantområde på Nordre gate. Han kverulerer, og blir bortvist fra utestedene i området. Personen holdes nede av vektere til politiet ankommer stedet. Han er en gammel kjenning av politiet.

20:37: En bil med tre kjenninger av politiet blir stoppet på Møllenberg. De blir pågrepet for besittelse av hasj, og blir satt i varetekt.

LØRDAG:

01:53: Vakter på utestedet Studio 26 varsler politiet om tagging med sprittusj i deres lokaler. En beruset mann i midten av 20-årene blir anmeldt, og vil få et erstatningskrav.

04:30: To personer blir observert ved restauranten Kos i Carl Johans gate. Politiet får opplyst at en person holder vakt utenfor, mens den andre personen bryter seg inn i restaurantens lokaler. Politiet klarer å pågripe en av dem. Han har en pose med gjenstander som stammer fra restauranten. En navngitt person er mistenkt i saken.

11:28: Nye meldinger om teppeselgere som prøver å selge falske orientalske tepper.

13: 35: Meldinger om teppeselgere i området Selsbakk.

18:40: Under «Dragracing» i Haakon VII`s gate på Lade beit en mann i 30-årene en vakt i hånden. Mannen ble innbrakt av politiet og gitt en irettesettelse. Saken er ennå ikke anmeldt.

23:38: Melding om hyttebrann i Melhus. Full utrykning med både politi og brannmannskaper til stedet. Men det skulle vise seg at flammene ikke kom fra en hyttebrann, men fra et stort bål like i nærheten av en hytte. Det er forbud mot bålbrenning, og politiet har opprettet sak.

SØNDAG

00:50: Melding om bråk på To rom og kjøkken. To personer må tilbringe natten i fyllearresten, og de siktes for ordensforstyrrelse på offentlig sted.

01:14: Bråk utenfor utestedet Karma. Tre personer må tilbringe natten i fyllearresten.

01:51: En mann skal ha blitt slått ned av ukjent gjerningsmann i Nedre Møllenbergs gate. Politiet har ingen beskrivelse av gjerningsmannen, og har derfor ikke opprettet sak. Mannen som ble utsatt for overfallet fikk behandling på legevakta. Saken er ikke anmeldt.

01:55: AMK-sentralen varsler politiet om at en mann i 20-årene er banket opp ved Heimdal stasjon, og har fått alvorlige skader. Gjerningsmannen er ikke kjent. Det skal ha vært vitner til episoden, og politiet ønsker tips i saken.

02.39: En mann i 20-årene ble slått ned i krysset Nordre gate - Olav Trygvassons gate. Han brakk nesen. Beskriver gjerningsmannen som blond, med blå genser og en militærfarget vest. Politiet ønsker tips i saken, og håper vedkommende vil melde seg, slik at han kan få gitt sin versjon av saken. Forholdet vil bli anmeldt.