Det var i 19.50-tiden onsdag at BI-studenten Christoffer Hanssen stod og ventet på grønt lys i et kryss mellom Nonnegata og Innherredsveien mellom Bakke bru og Solsiden. Bak han kom en mann i en stor bil kjørende.

- Plutselig hørte jeg et smell, og så i bakspeilet at bilen hadde kjørt rett i meg bakfra. Jeg stanset bilen, og gikk ut og forventet at bilføreren i den andre bilen skulle komme ut også, men da rullet han bare opp vinduet og forklarte at han kunne møte meg på Solsiden og ordne opp i ting der, sier Hanssen.

Store kostnader

Studenten kjørte så videre til Solsiden, og forventet at bilføreren ville møte han der. Mens han kjørte kikket Hanssen i speilet for å være sikker på at føreren i den andre bilen faktisk fulgte etter ham.

- Siden det ble grønt lys og biler som stod og ventet bak oss, så tenkte jeg at det var greit å kjøre til Solsiden og ordne opp der. Men da jeg skulle svinge inn til kjøpesenteret, kom han ikke etter. Jeg stod og ventet en god stund, men han kom aldri, sier en frustrert Hanssen som synes hele situasjonen er ganske ergerlig.

Anmeldt forholdet

Nå sitter han igjen med en bil med ødelagt bagasjeluke som ikke lar seg lukke igjen, og må forvente seg å måtte punge ut en god del penger for å dekke kostnadene etter reparasjonen. Han har også anmeldt forholdet til politiet.

- Det er veldig leit. Kanskje spesielt siden det er samboeren min sin bil og det er kjipt at det går ut over både henne og meg selv. Jeg er student, og har ikke mye penger å rutte med, og så må jeg kanskje ut med en god del tusenlapper som jeg i grunn ikke har råd til på grunn av at noen er uforsiktige i trafikken, sier han.

Etterlyser mannen

Hanssen som opprinnelig er fra Svalbard mener det er lett å være etterpåklok, men sier at det ikke hjelper han spesielt mye i denne situasjonen.

- Jeg var kanskje dum og godtroende som tenkte at det snart var jul og at da vil folk være ekstra snille mot hverandre, og jeg trodde virkelig at jeg kunne stole på at han mente det han sa, sier Hanssen som ber adressa.no sine lesere om hjelp til å lokalisere mannen for å få ordnet opp i forholdet.

- Aller helst ønsker jeg at han melder seg selv slik at vi får ordnet opp i dette. Får jeg en unnskyldning, kan jeg være villig til å trekke anmeldelsen, sier han.

Mannen skal ifølge Hanssen hatt på seg en grønn jakke og caps og kjørte en mørk pickup eller Suv. Det er usikkert hvilket merke det var på bilen, men Hanssen tror det kan ha vært en Mitsubishi eller Nissan.

Vet du noe mer om saken? Send mail til webred@adresseavisen.no.

Her kan man tydelig se skadene på bilen. Foto: Privat