- Vi har ikke brakt på rene hva konflikten skyldes. Men det ser rett og slett ut til å være en ungdomskrangel, sier politioverbetjent og leder i forebyggendegruppa i Trondheim Jan Erik Haugdal.

- Løse saken selv

Det var tirsdag ettermiddag politiet fikk melding om slåsskamp mellom ungdommer i en ballbinge på Risvollan i Trondheim. Mellom 20 og 30 ungdommer i alderen 15 år til 17 år var på plass, men alle flyktet da politiet kom til stede. Ingen skal ha kommet til skade i slagsmålet.

- Det er ingen anmeldelser i saken. Ut fra den informasjonen vi sitter med er slagsmålet planlagt på nettet. Vi har vært i kontakt med en av partene, og det skal nå gjøres forsøk på at foreldre og barn løser opp i denne saken selv. Men vi følger med, og har avtalt at vi skal snakkes i etterkant av møtet, sier Haugdal.

Avtalt på Kik

Adresseavisen var i går kveld i kontakt med en av ungdommene som var på plass i ballbingen. Ungdommen sier at slagsmålet var avtalt på Kik, som er en populær chatte-tjeneste blant ungdommer.

- Den største bekymringen når slike ting oppstår er at det er vanskelig på legge ballen død. Mange har sett dette, og det er naturlig å tro at det er to leirer her. Vi er bekymret for at det bare eskalerer, og andre tar det videre, sier Haugdal.

At det avtales slagsmål på sosiale medier liker han også dårlig.

- Men heldigvis er vi forskånet for dette mellom ungdomsgrupperinger i Trondheim, sier han.