Politiet ble varslet om trafikkulykken på Omkjøringsveien i Trondheim klokken 22.15 torsdag kveld.

- To kjøretøy i samme fartsretning har vært i kontakt med hverandre. Det har blitt tap av kontroll på det ene kjøretøyet, noe som resulterte i en kraftig utforkjøring, sier innsatsleder Erik Bang Danielsen.

Natt til fredag bekrefter politiet at det dreier seg om en dødsulykke.

- En mann i slutten av 50-årene fra Trondheim døde i ulykken. Alle pårørende er varslet, sier operasjonsleder Rune Brandmo i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Mange enheter fra politiet, brannvesenet og ambulansetjenesten rykket ut til Omkjøringsveien torsdag kveld. Bilen som kjørte av veien traff støyskjermene. Foto: Joakim Slettebak Wangen

- Preget av hendelsen

Ulykken skjedde i sørgående retning om lag 100 meter etter gangbrua mellom Angelltrøa og Teglverket.

De to som satt i den andre bilen slapp uskadd unna ulykken. Begge ble kjørt til legevakta og betegnes som veldig preget av hendelsen.

Krimteknikere saumfarte E6.

Det blir rutinemessig tatt blodprøver, og de vil bli avhørt. I tillegg foregår det avhør av vitner som kom til stedet, opplyser Brandmo.

Store materielle skader

Flere enheter fra politiet, ambulanse og legevakt samt brannvesenet rykket ut. Natt til fredag jobbet kriminalteknikere og Ulykkesgruppa til Statens vegvesen på stedet.

- Det er store skader på den ene bilen, og det har vært slikt tap av kontroll at den havnet av kjørebanen og inn i støyskjermene, sier innsatslederen.

E6 ble stengt natt til fredag.

Ulykkesgruppa utførte blant annet bremsetester før ulykkesstedet.

Før krimteknikerne startet arbeidet sitt, søkte hunder fra politiet i området.

- Siden det var så mye energi i denne ulykka var vi usikre på om noen kunne ha blitt slengt ut av bilen. Derfor har vi søkt med hund, sier Bang Danielsen.

Ulykken skjedde ved brua over E6 mellom Angelltrøa og Teglverket. Foto: JOAKIM SLETTEBAK WANGEN

Stengte E6

Ifølge operasjonsleder Ebbe Kimo har vitner opplyst at den ene bilen fikk skrens og mistet kontrollen.

- Den kom borti den andre bilen før den kjørte av veien. Det skal så ha skjedd et kraftig sammenstøt, sier Kimo.

Omkjøringsveien ble stengt i sørgående felt som følge av åstedsundersøkelsene. E6 ble åpnet for trafikk igjen klokken 03.16.