19-åringen avtjener verneplikten på Ørlandet, men hadde fri i helga. Etter å ha vært ute og tatt noen øl på byen med kompisene sine, var tanken å vende snuten hjemover i tre-tiden om natten.

– Søsteren min skulle komme og hente kjæresten min og meg i bil. Mens vi ventet, satt vi på en kasse og pratet i Gjelvangvita. Da dukket to ukjente menn i 20-årene opp.

Karatespark

– De stilte seg på knær bak dama mi og begynte å «tørrjokke» på ryggen hennes. Hun ba dem om å kutte ut, men de ga seg ikke. Jeg sa at nå måtte de gi seg. Jeg var nok litt sintere i stemmen enn det hun var. Det ble spesielt ampert mellom meg og den ene av de to mennene, forteller Knudsen.

Adresseavisen treffer 19-åringen på Sentrum politistasjon der han befinner seg for å levere anmeldelse for det som skjedde videre.

– Den ene av de to ga meg et karatespark i ryggen. Sparket ble fulgt av en rekke knyttneveslag i ansiktet. Jeg greide bare å holde armene foran ansiktet for å forsøke å blokkere slagene. Men det endte med at jeg gikk i bakken. Jeg husker ikke så mye mer av det som skjedde etterpå. Men ifølge kjæresten min var jeg bevisstløs noen sekunder.

Fikk MC-hjelp

Hun har etterpå fortalt ham at hun ba mannens kamerat om å stoppe angriperen.

– Men han sto bare og flirte mens jeg fikk juling. Da jeg kom til meg selv var begge to borte. Ifølge vitner kom det to MC-karer og stoppet han som slo meg. De fikk visst jagd vekk begge to etterpå. Men akkurat den biten husker jeg ikke noe av, sier 19-åringen.

Han ble kjørt på legevakten etter hendelsen.

– De mener jeg ikke fikk hjernerystelse. Men jeg føler meg fortsatt litt groggy, sier Knudsen.

Selv tviler han på at saken noen gang kommer til å bli oppklart.

Ingen slåssetype

– Det er synd de ikke kommer til å finne ut hvem det var som gjorde dette mot meg. Begge to var i starten av 20-årene. Han som slo var omtren 1,80 og hadde lys piggsveis. Jeg mener å huske at de snakket trøndersk, sier Knudsen.

Han forklarer at han aldri har vært i slagsmål før.

– Jeg kan nok være hissig av meg, men jeg er ikke den typen som slåss. Faktisk er jeg ikke så veldig glad i å være på byen heller. Nå som jeg er i militæret, blir det ikke så mye tid til det. Som 19-åring kommer jeg dessuten bare inn på et fåtall steder, så jeg foretrekker egentlig å være i hyggelig lag med kjentfolk, sier Knudsen.

Etterlyser vitner

Politiinspektør ved Sør-Trøndelag politidistrikt, Harald Moholt bekrefter at de har mottatt en anmeldelse av hendelsen.

- Vi etterlyser vitner som kan ha observert mennene som overfalte Knudsen. Opplysningene vi har av de er ganske vage, sier Moholt.

Saken er nå sendt til etterforskning.