FREDAG:

15.31: Bussjåfør klager over at privatbiler kjører mot forbudsskilt i Granåsveien. Dermed blir bussene stående i kø. Politiet vil følge opp med kontroller.

22.13: En utenlandsk person blir pågrepet på Valentinlyst. Han har ikke lovlig opphold i landet og blir satt i arresten. Hva som videre skjer med ham, blir avgjort senere.

LØRDAG:

01.58: En mann har sparket inn i en drosje i Olav Tryggvasons gate og ødelagt brillene til sjåførene. Han får muntlig pålegg om å holde seg borte fra sentrum.

02.23: En mann på 45 år har slått ned vakten på et utested i Dronningens gate. Han blir innbrakt og vedtar et forelegg på 9000 kroner.

02.59: Politiet får melding om at noen gutter driver og løfter og vender på biler som står parkert på Møllenberg. Når patruljen ankommer, er guttene forsvunnet. Politiet får tak i den ene bileieren, som flytter bilen sin på plass. Bergingsbil blir tilkalt for å få de andre to ut av veibanen.

03.11: En svært beruset mann forsøker å låse seg inn på Strindheim. Men han bommer på døren. Politiet geleider ham til riktig leilighet.

12.18: På Valentinlyst sykler en kvinne forbi en mann som står og blotter kjønnsorganet sitt. Kvinnen gir politiet en beskrivelse av mannen, og like ved senteret påtreffer patruljen en mann som stemmer med signalementet. Han viser seg å være svært beruset, retter seg ikke etter politiets anmodninger og oppgir dessuten feil personalia. Han blir innbrakt.

16.34: Puben har 20-årsgrense. Derfor blir en mann med et fem-seks år gammelt barn på slep bedt om å forlate stedet. Men idet han blir geleidet ut, snur han seg og slår den ansatte i ansiktet.

17.10: Politiet får melding om at en bil har kjørt inn i en parkert bil på Møllenberg. Bilisten stikker fra stedet, men melderen har merket seg registreringsnummeret.

20.34: Naboer frykter at en privatfest i Klæbuveien vil utarte seg. I området bor det mye studenter, og tidligere fester har kommet ut av kontroll. Når politiet ankommer viser det seg at mange har troppet opp uten å være invitert. Den ansvarlige får beskjed om å avslutte festen.

22.18: En mann er ute og lufter hunden når han ser en bil parkere utenfor huset. «Gjesten» vifter med noe som ser ut som en kniv eller et skrujern. På den andre hånden har han en slåsshanske. Melderen føler seg truet. Politiet rykker ut og pågriper mistenkte. Han vil bli kalt inn til forhør.

22.21: Fra en vekter får politiet beskjed om at en ruset mann virrer rundt på Gløshaugen. Han roper og skriker, og i rundkjøringen ved Lerkendal «flækker han ræv» og stopper bilene. Han blir pågrepet på vei mot Nardo. Mannen på rundt 30 år er også i besittelse av litt hasj. Han blir anmeldt for narkotika og ordensforstyrrelse.

23.30: En gjeng ungdommer slåss på Kattem. Mange er beruset og en av dem truer med en planke. Den første patruljen som ankommer, oppfatter gjengen som så krakilsk at de ber om en patrulje til. Flere av ungdommene stikker av. Politiet pågriper en 17-åring. Han klorer, slår og spytter etter politifolkene. 17-åringen, som er anmeldt, blir hentet av sine foresatte samme kveld.

SØNDAG:

01.03: En gjest på et utested i Kongens gate er helt uregjerlig. Han blir påsatt håndjern. Når politiet kommer, gjør han fysisk motstand og fremsetter grove trusler. Han blir presentert for et forelegg på 14 000 kroner.

01.58: En beruset kvinne på 26 år har slått en dørvakt i Nordre gate. Når politifolkene kommer, sparker hun etter dem. Hun får et forelegg på 9000 kroner.

03.13: Tre unge menn slåss i Kongens gate. De blir innbrakt. En 21-åring får et forelegg på 12 000 kroner for å ha sparket i hodet på en person som lå i bakken, mens en 18-åring får et forelegg på 10 000 for å ha deltatt i slagsmålet. Sistemann, på 21, blir tatt med litt marihuana og må ut med 10 000.

11.38: Melderen forteller at 17 biler i Ila er blitt ripet opp i lakken.