Den aller første Eurojackpot-trekningen med norsk deltakelse endte med vill jubel for Trondheim-bosatte Monica Trulssen (26).

- Det er helt sykt. Jeg tror jeg sov knapt to timer i natt, fordi jeg bare lå og så for meg hvordan det vil bli, og hva jeg skal ha på meg, sier Monica Trulssen (26) og ler.

- Tuller du?

Da telefonen hennes ringte like rundt 23.30 i går kveld, kunne ikke Trulssen helt tro at det faktisk var programleder Aylar Lie i andre enden. Hun trodde heller ikke helt på at hun faktisk hadde vunnet den første trekningen av tilleggsspillet - en luksustur for to til Oscar-utdelingen i Hollywood til en verdi av rundt en halv million kroner.

- Jeg ble veldig overrasket da Aylar ringte, og jeg visste ikke helt hva jeg skulle si der og da. Men da jeg hadde lagt på, skalv jeg over hele meg og sprang hjem for å fortelle det til kjæresten, sier Trulssen som har brukt mange timer på å svare venner og bekjentes gratulasjoner på mobil og Facebook.

Veldig enkelt

Trulssen som er fra Skodje utenfor Ålesund spilte Eurojackpot hos Narvesen på Sirkus Shopping, som hun selv driver.

Etter at hun hadde levert inn rekkene, fikk hun en melding på mobilen om at hun også kunne bli med på tilleggsspillet der premien var en tur til Oscar-utdelingen i Hollywood søndag 24. februar.

- Det var veldig enkelt, så da gjorde jeg det - og jeg angrer ikke, sier hun og forteller at hun i dag har hatt spesielt mange kunder som også ville søke lykken på Eurojackpot.

Eget shoppingbudsjett

Selv har hun aldri vært utenfor Europa, og forteller at både hun og kjæresten gleder seg enormt mye til luksusturen til Los Angeles og Hollywood på 5-stjerners hotell, basketballkamp, shopping på Rodeo Drive og ikke minst deltakelse på et stjernespekket after party etter Oscar-utdelingen.

Foreløpig vet hun få detaljer om turen, og har blitt fortalt at hun skal bli oppringt på mandag med mer informasjon om turen hun har vunnet til seg selv og kjæresten.

- Men jeg fikk jo med meg det de sa under sendingen i går, og vi skal jo blant annet få shoppingbudsjett, så forhåpentligvis finner jeg antrekket mitt til Oscar-festen der, sier hun.

Spiller gjerne igjen

Norsk Tipping skriver på sin nettside at det var over 160 000 nordmenn som deltok i den første Eurojackpot-trekningen, og at drøyt 20 000 av dem endte opp med premie.

Fire norske spillere prikket inn fire riktige hovedtall og begge de to stjernetallene. Det ga hver av dem en premie på 25 000 kroner.

Det var ingen vinnere av førstepremien, noe som betyr at førstepremien neste fredag vil være på cirka 82 millioner kroner.

Siden hun hadde så flaks første gangen, vil Monica Trulssen selvsagt spille igjen neste fredag.- Kanskje har jeg helt utrolig mye flaks, og stikker av med også den premien? Det hadde ikke vært dumt i hvert fall, ler hun.