Vi er nå oppe i

Siden 1915 har vi samlet inn penger for å kunne gi til de som trenger det mest. Slik kan du gi penger til Adresseavisens juleinnsamling:

Gi 200 kroner ved å ringe til 820 44 729.

Gi 200 kroner ved å sende SMS med kodeordet MINGAVE til 2160.

Du kan også gi penger (bankgiro) til bankkonto 4202 24 87412.

Bidrag kan også gis i Adresseavisens ekspedisjon.

Årlig innsamling

Adresseavisens juleinnsamling arrangeres hvert år, og er svært viktig for oss som en samfunnsaktør med ansvar. Vi har arrangert denne innsamlingen siden 1915, og siden 2003 i samarbeid med Kirkens Bymisjon.

Bymisjonen har ansvar for koordineringen mellom de ulike menighetene, og tar seg av forvaltningen av de innsamlede midlene. Alle menighetene i byen deltar i fordelingen av pengene som kommer inn.

Pengene er en gave fra Trondheims befolkning, hvor målet er at de som trenger det mest skal få et lite pustehull i hverdagen, og en litt romsligere julefeiring enn de ellers ville fått.

Avhengig av mange bidrag

Selv om det er et ønske at alle som søker skal få en gave fra juleinnsamlingen, er dette avhengig av hvor mange bidrag som kommer inn. Det er dessverre ikke slik at alle som søker er garantert en gave, selv om man kanskje har mottatt gaver i tidligere år.

Søknadsfrist for å motta midler var 30.november. Kun søknader som er mottatt innen fristen, og som er korrekt utfylt, blir behandlet.