Sanford, Florida:

Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton sto på scenen i vel 40 minutter natt til onsdag for å få innbyggerne i Florida til å bruke stemmeretten sin, og til å forhindre at Donald Trump blir landets neste president.

I vår video «Harrys valg - USA-spesial» kan du bli med på møtet i Sanford, og se reaksjonene fra de som var der for å høre Hillary snakke om sine løsninger for USA, og om Donald Trumps manglende evner til å løse problemene.

- Stemmer dere så vinner vi. Bruk stemmeretten, snakk med naboer, venner og kolleger og få dem til stemmlokalene, sa Hillary Clinton til de fremmøtte i Sanford natt til onsdag norsk tid. Foto: RUNE PETTER NESS

Trump tar innpå

I denne uka har meningsmålingene foran valget 8. november vist at Trump haler innpå. Nettstedet FiveThirtyEight og meningsmålingsguruen Nate Silver, som lager et gjennomsnitt av en rekke ulike meningsmålinger i USA, skriver at den siste uken har vært en god uke for Trump, etter at FBI gjenåpnet etterforskningen av e-post saken rundt Hillary Clinton.

I midten av oktober lå Clinton på nasjonale målinger an til en ledelse på sju prosent over Trump, mens nye tall som kom natt til onsdag norsk tid viser at forspranget nasjonalt nå er nede i 3-4 prosent.

- Ikke umulig

- Trump er fortsatt en underdog, men det er ikke lenger umulig. Prognosene over om han kan få flertall blant valgmennene som velger president er nå på 29 prosent, det høyeste tallet siden 2. oktober, skriver FiveThiryEight.

Mange ville sikre seg mobilbilder fra valgkampmøtet.

Klikk på videoen i denne artikkelen, og se Hillary Clinton på folkemøtet og hør reaksjonene fra publikum på hennes tale.

Køen for å se og Hillary Clinton tale i Sanford var lang. Foto: Rune Petter Ness