17 pågrepet etter Kardashian-ranet

17 personer er pågrepet av fransk politi i forbindelse med det brutale ranet av realitystjernen Kim Kardashian West i Paris i fjor.

Reality-stjernen Kim Kardashian West ble brutalt ranet i Paris i fjor.   Foto: Andy Kropa / AP / NTB scanpix

Saken oppdateres.

New York: Det opplyser politikilder. Påtalemyndigheten i P aris har bekreftet pågripelsene, men de ville mandag ikke si om de fem personene som politiet mener utførte ranet, er blant dem som nå er pågrepet.

LES OGSÅ: Kardashians bruk av sosiale medier kan ha hjulpet ranerne

LES OGSÅ: Kardashian saksøker medieselskap etter ranet

West ble ranet på sitt hotellrom i den franske hovedstaden 3. oktober i fjor. Hun ble bundet på hender og føtter og låst inne på badet av maskerte menn, som fikk med seg smykker til en verdi av 9 millioner euro (over 80 millioner norske kroner).

LES OGSÅ: Kanye West hjemme fra sykehus

Den 36 år gamle TV-personligheten, som er gift med rapmogulen Kanye West, snakket ut for første gang om ranet denne helgen. I en reklamesnutt for den nye sesongen av hennes realityserie «Keeping up with the Kardashians» fortalte hun søstrene sine at hun fryktet at ranerne skulle drepe henne.

– De kommer til å skyte meg i ryggen. Det gjør meg oppskaket å tenke på, sa hun.

På forsiden nå