Ryanair-sjef refser statsminister May

Den frittalende sjefen for Ryanair beskylder statsminister May for å «drive rundt i Japan og drikke te og sake, mens hun burde vært i Brussel».

Saken oppdateres.

Michael O'Leary mener at statsministeren burde ha vært i Brussel for å forsvare Storbritannias interesser ved en viktig korsvei.

– Jeg kan ikke fatte hva hun gjør i Japan i tre dager, når hun kunne ha vært i Brussel, Frankfurt eller Paris, der disse sakene blir avgjort. Hun er jo akkurat kommet tilbake fra tre ukers ferie i de sveitsiske alper, sier O'Leary til Sky News.

Han legger til at alle selvsagt har krav på ferie, men at det tross alt truer en økonomisk krise i hjemlandet i løpet av de neste tolv månedene.

– Brexit vil bli en katastrofe for britisk økonomi, og hun bør komme seg over dit hvor ting blir forhandlet, eller i det minste forsøke å fjerne hindre, snarere enn å drive rundt i Japan, sa Ryanair-sjefen.

Han sa for øvrig at han sitter med følelsen av at brexitforhandlerne, som torsdag avslutter tredje runde i Brussel, ikke kommer av flekken.

– Det er bare rot. Hele prosessen trenger ledelse, sa O'Leary.

(©NTB)

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå