Samtidig offentliggjør Kensington Palace tre offisielle bryllupsfotografier fra lørdagens feiring.

Les også: Spår «Meghan-effekt» etter prinsebryllupet

– Hertugen og hertuginnen av Sussex føler seg så heldige som kunne dele dagen med alle dem som var samlet i Windsor, og også med dem som så bryllupet på TV over hele Storbritannia, heter det i uttalelsen fra parets residens mandag.

Prins Harry og hans kone Meghan sammen med blant andre prins Charles, prins William og dronning Elizabeth. Foto: Alexi Lubomirski/Kensington Palace via AP / NTB scanpix

Rundt 100.000 mennesker tok turen til Windsor vest for London i håp om å få et glimt av dronning Elizabeths barnebarn Harry og hans amerikanske brud Meghan Markle. I tillegg så mange bryllupsseremonien på TV, deriblant 29 millioner bare i USA.

Les også: Markles brudekjole vekker begeistring og forundring

På de offisielle bildene, tatt av Alexi Lubomirski, poserer paret sammen med blant andre dronningen, tronarving prins Charles og blomsterbarna.

Som nybakt medlem av den britiske kongefamilien har den tidligere amerikanske skuespilleren Meghan Markle nå fått sin egen side på slottets offisielle nettsted.

Les også: Se hvilke kjendiser som deltar i prinsebryllupet

Den korte biografien vektlegger hennes arbeid for sosial rettferdighet og kvinnekamp – framfor skuespillerkarrieren, der hun er mest kjent for sin rolle i den amerikanske dramaserien «Suits».

– Jeg er stolt over å være en kvinne og en feminist, sier Meghan – nå hertuginne av Sussex i minibiografien.

Omtalen har fått britisk presse til å spekulere på om Harrys kone vil utfordre kongefamiliens tradisjon for ikke å engasjere seg i politisk følsomme temaer.