Ny Trump-rådgiver slutter

Donald Trump sier at rådgiver Don McGahn ved Det hvite hus slutter i høst. Han har den siste tiden vært i flere avhør med spesialetterforsker Robert Mueller.

Rådgiver Don McGahn gir seg i stillingen ved Det hvite hus.  Foto: NTB SCANPIX

Saken oppdateres.

– Rådgiver Don McGahn kommer til å slutte i sin stilling denne høsten, kort tid etter innsettelsen (forhåpentligvis) av dommer Brett Kavanaugh til USAs høyesterett. Jeg har jobbet med Don lenge og setter stor pris på hans innsats, skriver Donald Trump på Twitter onsdag ettermiddag norsk tid.

McGahn leder presidents rådgivningskontor som gir juridisk veiledning til USAs president og Det hvite hus.

LES OGSÅ: Trump refser Cohen og hyller Manafort på Twitter

Ifølge The New York Times har McGahn den siste tiden hatt et utstrakt samarbeid med Robert Mueller i forbindelse med Russland-etterforskningen. Han skal ha vært inne til minst tre avhør med etterforskere som til sammen har vart i 30 timer.

På forsiden nå