Nær 2.700 nye koronadødsfall i USA

Onsdag døde 2.678 personer av koronaviruset i USA, ifølge tall fra Johns Hopkins University. Døgntallet er blant de aller høyeste så langt i år.

Saken oppdateres.

Pandemien fortsetter å herje i USA, hvor 666.618 personer så langt har mistet livet siden starten. Onsdag fikk over 17.000 personer fikk påvist koronasmitte i landet.

Det ble rapportert flest dødstall i Texas, hvor 417 personer mistet livet av virussykdommen det siste døgnet. Noe under 100.000 personer er nå innlagt på amerikanske sykehus med korona, noe som er færre enn for noen uker siden.

Så langt har 210.361.099 mennesker, eller 63,4 prosent av den amerikanske befolkningen, mottatt minst en vaksinedose, ifølge det amerikanske smittevernetaten Centers for Disease Control and Prevention (CDC).


(©NTB)

På forsiden nå