Sjefen for Indonesias redningstjeneste, Bambang Soelistyo sier at flyet var fullstendig knust og delvis utbrent.

– Våre redningsmannskaper har nådd åstedet. Flyet har styrtet, og det er fullstendig ødelagt, sa han til nyhetsbyrået AFP.

Mandag sa han at mulighetene for å finne overlevende var svært små, siden bilder som var tatt av vraket fra lufta, viste et smadret og rykende flyvrak.

Ulendt terreng

Selv om vraket ble observert fra lufta, har det tatt tid å nå fram til ulykkesstedet over land på grunn av svært ulendt terreng og dårlig vær med tåke og regn.

ATR 42-flyet til Trigana Air var på en 55 minutters tur fra Jayapura til Oksibil oppe i fjellene søndag da det forsvant ti minutter før det skulle lande.

Blant passasjerene var det fire ansatte i postverket som hadde med seg 6,5 milliarder rupiah (4 millioner kroner) i kontanter som skulle fordeles som sosialhjelp blant fattige familier.

Foruten å finne de omkomne er letemannskapene også på jakt etter de såkalte svarte boksene med taleregistrator og ferdskriver som kan gi en pekepinn om årsaken til ulykken.

Frustrasjon

Pårørende som venter på beskjed om passasjerene på flyplassen i Jayapura er etter hvert blitt stadig mer frustrert over mangelen på konkrete nyheter.

Mandag kokte det over for noen av dem som ropte at de ville ha bekreftelser og kastet et bord mot krisesenteret.

Ulykken er bare den siste i en lang rekke flyulykker i et utstrakt land med 17 000 øyer, høye fjell og dype jungler som på grunn av svakt utbygd veisystem er sterkt avhengig av lufttransport.

Men sikkerheten er svært mangelfull ved landets flyselskaper, og mange av dem står på EUs liste over flyselskaper som ikke får fly på Europa.