De første navnene på de døde begynner å offentliggjøres, skriver Aftenposten. Blant dem er jusstudent Léopold Hecht, som mistet livet etter eksplosjonen på metrostasjonen Maelbeek. Han studerte ved Université Saint-Louis i Brussel, og det er rektor ved universitetet som bekrefter dødsfallet på universitetets Facebook-side.

– Det finnes ikke ord for å beskrive vår sorg over denne nyheten. Alle mine tanker går til hans familie og nære, skriver rektor Pierre Jadoul på Facebook-siden til Universitetet.

Videre skriver rektoren at universitetet vil organisere en samling for studentene som ønsker det, i tillegg til ett minutts stillhet både i dag, torsdag og fredag kl. 12.00.

På flyplassen med tvillingdøtrene

I tillegg skal en marokansk kvinne være blant de døde på metrostasjonen,ifølge RTBF. Tvillingmoren Adelma Marina Tapia Ruiz (36) fra Peru var det første bekreftede offeret etter terroren i Brussel.

Hun var på flyplassen sammen med ektemannen og tvillingdøtrene på 3 år da det eksploderte.

Ruiz hadde bodd i Brussel i nesten 9 år og skulle ifølge The New York Times besøke moren i New York sammen med de 3 år gamle tvillingdøtrene Maureen og Alondra.

Ektemannen Christopher Delcambe, som skulle følge familien sin til flyplassen, ble skadet under eksplosjonen og ligger på sykehus sammen med Maureen, som fikk skader i armen.

Storebroren: - Vanskelig å beskrive smerten vi føler

Myndighetene i Peru bekrefter dødsfallet, det samme gjør avdødes storebror på Facebook.

«Det er veldig vanskelig å beskrive den smerten vi føler her hjemme, men som eldste bror må jeg gjøre det», skriver Fernando Tapia Coral.

«Det er vanskelig å fatte at skjebnen tar livet fra en som er elsket, men enda mer ufattelig å ikke være nær henne i denne tragedien som har rammet vår familie. Hun døde i Brussel denne morgenen i et terrorangrep som ingen forstår. Hvil i fred, lillesøster.»

Ville starte restaurant i Brussel

Storebroren forteller at tvillingjentene lekte, og at ektemannen tok barna med seg ut av innsjekkingsområdet før det smalt. Etterpå kunne han ikke finne kona, skriver The New York Times.

Broren forteller at søsteren var kokk og hadde studert markedsføring.

- Hun ønsket å starte opp en peruansk restaurant i Brussel, forteller han

Nytt offer identifisert

Olivier Delespesse (45) er også identifisert som en av ofrene. Han var hver dag på t-banestasjonen Maalbeek, og det var også der han endte sitt liv.

Ifølge HLN møtte han ikke opp på jobb i går, og kolleger håpet lenge på at han fortsatt var i live. Han jobbet for Fédération Wallonie-Bruxelles.

I dag tidlig fikk imidlertid arbeidsgiverne bekreftet at han var blant ofrene.

- Våre tanker går til hans familie, skriver arbeidsgiveren på Facebook.

Tre svensker savnet

En gravid kvinne fra Sverige er innlagt på sykehus med alvorlige brannskader etter terrorangrepet i Brussel.

Kvinnen skal ha blitt såret i angrepet på metrostasjonen Maelbeek, melder Expressen.

I alt tre svensker ble såret i angrepene. De to andre får behandling for lettere skader, opplyser det svenske utenriksdepartementet.

Tre svensker har onsdag status som savnet, ifølge Aftonbladet. Det skal blant annet være en 30-årig kvinne fra Nord-Sverige og en kvinne i 60-årene som var på besøk hos datteren i Brussel.

– UD er i kontakt med slektningene til de få i Brussel som vi ennå ikke har oppnådd kontakt med, sier pressetalsperson Veronica Nordlund.

Det er opprettet en base for pårørende på et militærsykehus, nærmere bestemt sykehuset Neder-Over-Heembeek nord i Brussel, melder BBC.

Ofre fra 40 ulike land

De 31 drepte og 250 sårede etter angrepet i Brussel kom fra rundt 40 ulike land, sier Belgias utenriksminister Didier Reynders til kringkasteren RTBF, ifølge NTB.

Belgiske myndigheter venter på DNA-analyser av ofrene før de går ut med en offisiell liste. Det melder den belgiske avisen L'Echo.

Ringte familien, så ble det stille

Et søskenpar fra New York er blant de savnede etter gårsdagens hendelser. De ringte familien fra flyplassen i Brussel for å fortelle at de var kommet vel frem, men så hørte familien et høyt smell, og linjen ble brutt. Siden har ingen hørt fra dem, skriver New York Post.

Savnet er også en britisk mann, en IT-programmerer, som er bosatt i Brussel med samboer og barn, melder The Telegraph. Han skal ifølge avisen ha beroliget familien om at han var i orden etter bombeangrepet på flyplassen, før han gikk videre til metroen. Siden har det vært stille.

En 24 år gammel belgisk sykepleierstudent er også meldt savnet, etter at hun ikke har gitt lyd fra seg etter at hun var på metroen tirsdag, melder BBC.

En indisk IT-ingeniør bosatt i Brussel er også blant de savnede, melder The Hindu.