De har fortsatt håp om å finne overlevende, til tross for at de ikke hører stemmer fra hotellbygningen, skriver La Repubblica.

Så langt er elleve overlevende reddet, hvorav ni av dem ble hentet ut av hotellet. Fem personer er så langt bekreftet omkommet, og antallet savnede har økt fra 23 til 24.

Provinsadministrasjonen i Pescara opplyser de har blitt informert om at det er mulig at en senegalesisk mann som jobbet på hotellet, kan ha oppholdt seg i bygget da skredet gikk. Hotelldirektør Bruno Di Tommaso har bekreftet at mannen var der.

- Ville ikke dra

Fire barn er blant de overlevende som så langt er reddet ut. Brannmannskapene som bisto i redningsarbeidet, nektet å ta en pause fra arbeidet etter at skiftet deres var over.

- Noen ganger er det sånn, og vi må faktisk be dem om å stoppe og hvile, sier redningsmannskaper til La Repubblica.

Siden fredag har det vekslet mellom å snø og å regne, noe som har ført til at den store mengden snø og trær som ligger over hotellet har blitt tyngre, skriver nyhetsbyrået ANSA.

Snøskredfaren er hevet til nivå fire av fem, noe som betyr «høy risiko». Av denne grunn må alle som ankommer stedet for å jobbe ha med seg peilere, for å sikre at de kan bli funnet dersom de blir tatt av et skred, og alle må registreres før de starter hjelpearbeidet.

- Ber for familiene

Pave Frans sender sine tanker til ofrene etter jordskjelvet og uværet som har rammet landet, og han takket alle personene som har bidratt i redningsarbeidet.

- Familiene som har mistet sine kjære er med meg i bønnene mine, sa paven.