Bruksareal på 225 kvadratmeter. Fem soverom. To bad. Dobbelgarasje. Terrasse. Flere stuer. Det er ikke hver dag en bolig som Skyttarveien 23 blir utlagt for salg på Støren. 26 interessenter lastet ned salgsoppgaven, og totalt ble det fire budgivere siden boligen ble annonsert.

- Boligen ble lagt ut for salg første gang i oktober 2021. Etter en tid med flere bud, som selger takket nei til, ble vi enige om å ta en pause i annonseringen til jul 2021. Jeg rådet selger om å vente til vi nærmet oss våren før vi la ut boligen på nett igjen. Vi valget å remarkedsføre boligen i mars 2022, sier eiendomsmegler Leo Olufsen ved Heimdal Eiendomsmegling.

Han opplyser at Skyttarveien 23 ble solgt for 5.300.000 kroner, noe som er 190.000 kroner under ønsket prisantydning.

- Salgssummen er vel riktig da markedet var villig til å gi nettopp 5,3 millioner. Budene startet fra kroner 4.600.000 og opp til 5.300.000, sier Olufsen.

foto
Det er ikke noe å si på utsikten. Foto: Interiørfoto ved Mikael Nøst Eid

- Solgt rimelig fort

I utgangspunktet synes Olufsen det har gått rimelig fort fra boligen ble lagt ut for salg til den ble solgt, med tanke på at boligen ligger i øvre prisklasse på Støren.

- Hadde boligen ligget nærmere Trondheim hadde vel omsetningstiden gått betraktelig ned. Vi har jo vært igjennom en tid hvor etterspørselen etter eneboliger har vært større enn tilbudet, noe som også gjør at det selges rimelig fort det som legges ut, også dyrere boliger, forteller Olufsen.

- Selges godt med eneboliger

- Hvor ofte segles eneboliger av denne typen som Skyttarveien 23 på Støren?

- Det er ikke ofte eneboliger i den størrelse, standard og beliggenhet selges på Støren. Jeg mener å huske at det kun er mer enn et par-tre boliger som er på eller over 5.000.000-tallet. Husker jeg ikke feil, så ble det omsatt en bolig i Skyttarveien for cirka 4.500.000 kroner for noen år siden. I tillegg ble det omsatt en bolig i Frøsethøgda for 4.500.000 kroner nå i mars 2022, svarer Olufsen.

- Hvordan er boligmarkedet på Støren nå om dagen?

- Vi ser at det selges godt med eneboliger og noen leiligheter innimellom. Det er vel eneboliger i prisklassen 2,5 til 3 millioner som omsettes oftest. Jeg ser det ligger fra korte 15 dager i omsetningstid og oppover, noe som er rimelig hurtig, svarer Olufsen.

foto
Her ser vi én av boligens flere stuer. Foto: Interiørfoto ved Mikael Nøst Eid