Listen er laget av Erdal «Eddy» Polat, som driver Wraps wraps på Solsiden i Trondheim.

LES SAKEN HER.

Eldre wrapsspisere

Spinatwraps med laks eller reker og teriyakidressing, sitron, løk, mint og valnøtter.

Ungdom

Hvetewraps med taco, ost, nachos, salsadressing, jalapeños og mais.

Vegetarianere

Tomatwraps med fetaost, oliven og soltørket tomat.

Eller:

Tomatwraps med fetaost, oliven, tomat, basilikum, olivenolje og hvitløksdressing

Treningsfolk

Fullkornswraps med kylling, guacamole, koriander, solsikkekjerner, spinat, lime og gulrot

Snekkere/håndverkere:

Hvetewraps med kebab og mexican hot dressing.

Eller:

Hvetewraps med kebab, dressing, sprøstekt løk, isbergsalat, mais, chili og jalapeños.

Kontorfolk:

Fullkornwaps med biff, urtedressing og barbecuesaus.

Eller:

Fullkornswraps med biff, urtedressing, agurk, gresskarkjerner og limeblader.

Glutenallergikere:

Glutenfri maistortilla med kylling, piri piri dressing, kinakål, dill, lime og gulrot.

Spinatwraps med laks, reker, teriyakidressing, sitron, løk, mint og valnøtter. Foto: RICHARD SAGEN, Foto: ©RICHARD SAGEN, Adresseavisen, +47 95198665