Listen er laget av Erdal «Eddy» Polat, som driver Wraps wraps på Solsiden i Trondheim.
LES SAKEN HER.
Eldre wrapsspisere
Spinatwraps med laks eller reker og teriyakidressing, sitron, løk, mint og valnøtter.
Ungdom
Hvetewraps med taco, ost, nachos, salsadressing, jalapeños og mais.
Vegetarianere
Tomatwraps med fetaost, oliven og soltørket tomat.
Eller:
Tomatwraps med fetaost, oliven, tomat, basilikum, olivenolje og hvitløksdressing
Treningsfolk
Fullkornswraps med kylling, guacamole, koriander, solsikkekjerner, spinat, lime og gulrot
Snekkere/håndverkere:
Hvetewraps med kebab og mexican hot dressing.
Eller:
Hvetewraps med kebab, dressing, sprøstekt løk, isbergsalat, mais, chili og jalapeños.
Kontorfolk:
Fullkornwaps med biff, urtedressing og barbecuesaus.
Eller:
Fullkornswraps med biff, urtedressing, agurk, gresskarkjerner og limeblader.
Glutenallergikere:
Glutenfri maistortilla med kylling, piri piri dressing, kinakål, dill, lime og gulrot.