Ola Borten Moe etter partiets behandling av SMS-skandalen:

- Det er brakt på det rene at det ikke er en gjeng som dekker over for hverandre

Ola Borten Moe er svært glad for at generalsekretæren i partiet sier at det ikke er noe som tyder på at den trakasserende meldingen var en kollektiv handling. Men han vil ikke kommentere om det betyr at han gjeninntrer som nestleder.

- Det betyr veldig mye for oss at generalsekretæren sier at det ikke er en gjeng som dekker over for hverandre, sier Ola Borten Moe etter at sentralstyret har konkludert med at det ikke blir noen reaksjoner mot hyttetur-deltakerne. 

- Jeg er veldig glad for at generalsekretæren sier at det ikke er noe som tyder på at den trakasserende meldingen var en kollektiv handling. Det bør rydde nye spekulasjoner og rykter om dette av veien, sier nestleder i Senterpartiet, Ola Borten Moe.