Hjemme hos

Interiørarkitekt uten moodboard

Anne Tomren Støring er utdannet interiørarkitekt. Men hvis vennene hennes vil ha råd om innredning, sitter rådene langt inne.

Oppblåsbart eller betong? Anne Tomren Støring har lamper av alle slag. Interiørarkitekten leker med stilmiks og uventede løsninger i blokkleiligheten på Lade.  Foto: Guro Kulset Merakerås

- Ikke vær så selvkritisk! Interiørarkitekt Anne Tomren Støring er tilhenger av at folk innreder sine egne hjem.  Foto: Guro Kulset Merakerås

Lavblokka som Anne bor i ligger i Harry Borthens vei på Lade. - Jeg har aldri vurdert å kjøpe noe i et nybygg, og det handler ikke om pris, sier Anne. Hun liker det litt røffe, brukte.  Foto: Guro Kulset Merakerås

Biblioteket: I andre etasje er det nydelig utsikt fra vinduet på blokkas tverrende. Vinduet er imidlertid høyt oppe på veggen. Anne har hevet gulvet for at det skal gå an å se ut av vinduet når du sitter, og har laget seg et aldri så lite grønnkledd bibliotek på soveromsgangen.  Foto: Guro Kulset Merakerås

Hule med utsikt: Med teppe, forheng, vegger og tak i samme farge kan biblioteket trygt kalles en grønn hule. Under gulvet er det plass til koffertoppbevaring. Det er også et yndet tilholdssted for husets katter.  Foto: Guro Kulset Merakerås

Ruter: Tapet på vegg og tak, fliser på benkeplaten til den gamle kjøkkenbenken. Og et lampeoppheng laget av papprullen til gulvteppet. Anne tenker utenfor boksen.  Foto: Guro Kulset Merakerås

Flislagt soverom: De hvite flisene på badet ville Anne bli kvitt, men på stua og soverommet har hun selv flislagt deler av veggene. - Jeg kjøpte nok til å legge flis i hele trappeoppgangen, men fant ut at det ble for mye arbeid. Dermed brukte jeg dem på soverommet og én stuevegg i stedet, forteller Anne.  Foto: Guro Kulset Merakerås

Farger: Blå trapp, grønngul vegg, oransje stol og gul lampe. - Vi hadde ikke fargelære på interiørarkitektstudiet i Cardiff, jeg mener folk må finne ut selv hva de liker, sier Anne med et smil.  Foto: Guro Kulset Merakerås

Personlig stil: Badet hadde hvite fliser da Anne flyttet inn. Hun har tilført tapet, puss, farge og mosaikkfolie for å gjøre det til sitt eget.  Foto: Guro Kulset Merakerås

Detaljer: Gipshjørner er perfekte oppheng til øredobber. Anne liker å leke seg med restebruk. Flisene ligger fortsatt under puss og tapet.  Foto: Guro Kulset Merakerås

Interiørarkitekt Anne Tomren Støring synes folk bør gjøre sin egen greie.  Foto: Guro Kulset Merakerås

Stuegulv: Det gamle stuegulvet er remontert som vegg på gjesterommet.  Foto: Guro Kulset Merakerås

Jeg har ikke lyst til å hjelpe folk med hvordan de skal innrede i sine private hjem. Jeg synes de må utforske selv hva de liker, sier hun, og bidrar gjerne til å sette litt mot i alle som tviler og nøler.