Rammes av fuktskadene på Kunstindustrimuseet:

Skulle jobbe med oppgave - nå slipper ikke NTNU-studentene inn

Flere kunsthistoriestudenter ved NTNU mister nå muligheten til å skrive om verk fra samlingen ved Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum. Museet måtte nylig stenge utstillingen på grunn av vannlekkasjer.

Kunsthistoriestudenter ved NTNU får trøbbel med å skriving av master- og bacheloroppgaven sin fordi Kunstindustrimuseet måtte stenge den faste utstillingen. F.v. Guro Langness, Bettine Broen-Konradsen Karianne Hildrum Berg og Håkon Viksmo Lie.  Foto: Espen Bakken

Karina Hildrum Berg går på masterstudiet i kunsthistorie ved NTNU og skriver om jomfrutepper, billedvev, fra midten av 1700-tallet. Hun er tidlig i prosessen, oppgaven er ikke ferdig utformet, men tanken er å ta for seg de eldre teppene og få dem fram i lyset igjen. Nå kan det bli problematisk å skrive oppgaven slik hun hadde tenkt.