Smakspolitiet:

Sportslig diner med godt kjøkken

Brooklyn Diner & Sportsbar har flere tv-skjermer enn vi orker å telle, og kjøkkenet fungerer godt.

Vi forlater lokalet med en positiv følelse, skriver anmelderne.   Foto: Michael Schult Ulriksen

Straks vi setter foten innom lokalet mellom Solsiden kjøpesenter og Innherredsveien, ønskes vi velkommen og vises til bords. Antall tv-skjermer på alle kanter er overveldende. Her kan du ikke unngå å se på sport. Sittebåser med sennepsgule og mørkebrune sofaer, står for dinerpreget, sammen med lange åpningstider og typisk diner-meny: eggfulle frokoster, burgere, sandwicher, chips og kjøtt. Det er noe med respatex-bordene, sterk belysning og gulv som bringer tankene til Flakk Rørvik-ferja, før blikket går ubønnhørlig mot en av skjermene med fotball.