Trond Giske favoritt til toppverv

Trond Giske kan være på full fart inn som fylkesleder i Trøndelag. Den formelle prosessen er såvidt påbegynt, men etter det Adresseavisen erfarer stiller Giske sterkt i kampen om å overta den mektige rollen som fylkesleder i Trøndelag i mars.

Valgkomiteen i Trøndelag Ap har startet jobben med å finne kandidater til fylkesledelsen. Trond Giskes navn skal være høyaktuelt, i følge Adresseavisens kilder.  Foto: Kim Nygård

Første møte i valgkomiteen var torsdag. Etter det Adresseavisen forstår er Trond Giske det navnet som diskuteres mest internt i Arbeiderpartiet. Adresseavisen har snakket med en rekke kilder i partiet over tid. Den formelle prosessen er kommet så kort at ennå har ikke lagene foreslått kandidater, og naturlig nok har heller ikke noen kandidater sagt om de er villig eller ikke.