Vil ha diskusjon om drikkekulturen på bygdene i Trøndelag:

- Overrasket over holdninger blant foreldre

- Det er vanskelig å stå frem med dette. Det må være sånn det kjennes å komme ut av skapet, sier tenåringsmor Ingrid Øien.

Foreldre i Melhus kommune vil den mangeårige drikkekulturen til livs. De får støtte fra flere hold. Tiril Hjorthol, fagansvarlig i Drive for life, Odd-Geir Kristiansen og Karin Kristiansen, Geir Morten Øien og Ingrid Øien, Ann Helen Singstad, Stine Estenstad, Varaordfører i Melhus kommune, Kristin Johnsen, SLT-koordinator i Melhus kommune.   Foto: Roar Blåsmo-Falnes

I kjølvannet av ungdomsbråket på Hestsjøen, skrev Øien et innlegg på Facebook om hva hun synes om at foreldre sender tenåringene sine ut døra med alkohol i hendene. Hun ønsker debatt rundt det betente temaet.