- Det føles ikke bra å bli presset ut av sin egen bydel

Møllenbergs største utleier mener at han ikke hyblifiserer, velforeningen vil ikke ha flere studenter i bomiljøet, politikerne vet ikke hva de skal gjøre og studentene lurer på hvor de skal bo. Det kom frem da partene i dag møttes til debatt.

Forsøpling, et ensformig bomiljø og festbråk forringer bomiljøet til beboerne på Møllenberg. Nå vil velforeningen ha slutt på hyblifiseringen. Her beboer Rathi Devi Easwaran, utleier Ragnar Brevik, politiker Erling Moe og leder i Studenttinget Åste Hagerup.  Foto: debatt

Det ble høy temperatur da venstrepolitiker Erling Moe, eiendomsinvestor og Møllenbergs største utleier Ragnar Brevik, tidligere Møllenberg-beboer og leder i Studenttinget NTNU Åste Hagerup, og medlem i Møllenberg & Rosenborg velforening Rathi Devi Easwaran, i dag møttes for å debattere hyblifiseringen i Trondheims sentrumsnære områder.