Denne bygården blir Kjell Erik Killi Olsens nye kunsthus i Trondheim

En hel bygård på 2500 kvadratmeter skal forvandles til et hus med kunst, kafé og leiligheter. Kjøpmannsgata ung kunst (k.u.k). er husets foreløpige navn.

Kunstneren Kjell Erik Killi Olsen har nylig kjøpt denne bygården på totalt 2500 kvadratmeter som skal bli et kunsthus med kunstutstillinger og kafè.  Foto: David Engmo

- Du vil alltid huske dette navnet, men jeg tror et navn kommer på plass når de unge kunstnerne strømmer inn her. Huset skal bli et lite samfunn med energi og høy puls, sier kunstneren Kjell Erik Killi Olsen mens han viser oss rundt i bygården han nylig slo til på. Det var ikke noe impulskjøp, akkurat. I ni år har han vært på utkikk etter en eiendom i Trondheim som kan huse kunstutstillinger, dans og musikk.