Fine, morsomme fruer og fantastiske skuespillere

Herlig dokumentar om fire skarpe, morsomme britiske skuespillere om livet på og bak lerret og scene.

Herlig veterangjeng: Maggie Smith, Joan Plowright, Eileen Atkins og Judi Dench gjør dokumentaren til en fest om skuespillerliv før og nå.  Foto: Another World Entertaintment

En dokumentar hvor fire gamle damer i alderen 83 til 88 snakker om livet, sine menn, film, teater og tv, mens de drikker te og musserende vin, låter kanskje som noe som hadde passet best som en tv-reportasje, særlig for publikummet for Den kulturelle spaserstokken. Så feil går det heldigvis an å ta, for «Nothing Like A Dame» er en fest av en film, med fire strålende britiske kvinnelige skuespillere med herlig kjemi, herlige historier til et unikt blikk på film- og teaterliv over en hel kvinnealder.