«Tordenskjold – alle tiders trønder» er premiereklar:

Teatersjefen har stor sans for humor med skarp brodd

- Dette er et møte mellom det barokke og det folkelige. Det er overdådig og storslått, men samtidig gjenkjennelig, sier den nye teatersjefen ved Trøndelag Teater, Elisabeth Egseth Hansen, om sin første forestilling.

- «Tordenskjold» er en deilig sammenveving av mer eller mindre sannheter her og nå, og historiske hendelser, sier Elisabeth Egseth Hansen, teatersjef ved Trøndelag Teater om sin første forestiling. 

- Det er spennende og svært interessant for tiden. Og dette er en stor musikalsatsing med nyskrevet tekst og musikk. Det er en tradisjon ved Trøndelag Teater å sette opp musikaler, også nyskrevne musikaler. Så nå klyper jeg meg i armen av og til, og tenker at nå er vi i gang med 2019, sier Egseth Hansen, kun få dager før premieren på hennes første forestilling som teatersjef ved Trøndelag Teater. Lørdag braker det løs for «Tordenskjold – alle tiders trønder» på hovedscenen.