Musikalen «Grease» settes opp i Trondheim Spektrum

Rigger til den hittil største oppsetningen av «Grease» i Norge med plass til 6500 publikummere.

- Publikum kan vente seg party-stemning med «Grease»-musikk, og det er stort sett den samme historien som vi kjenner fra filmen.., sier Tom Sterri. F.v. Stein Vanebo i Trondheim Stage, skuespiller Mari Haugen Smistad og teatersjef Tom Sterri, i Trondheim Spektrum.   Foto: Charlotte Førde Skomsøy

Dette blir tredje gang musikalregissøren Tom Sterri setter opp «Grease», en av verdens mest fremførte musikaler.
I 1999 la han ut på Norgesturne med musikalen og besøkte også Olavshallen. Deretter ble det en runde med «Grease» i Oslo Spektrum i 2008, og i 2018 gikk forestillingen på Chateau Neuf. Og det er Chateau Neuf-utgaven som kommer til Trondheim Spektrum 29. februar neste år.