Dette var planene for mathall i Olavshallen, men slik blir det ikke

Forprosjektet for ny mathall i Trondheim landet på Olavshallen som beste alternativ. Det blir det neppe noe av. Nå håper initiativtagerne at noen vil ta opp hansken og gi byen en ny attraksjon i sentrum.

Dette er arealplanen til en mathall i Olavshallen fra arkitektfirmaet Signed by Sensa.  Foto: Signed by Sensa

Det begynte med at restauranteier Roar Hildonen gikk ut og etterlyste en ny mathall i Trondheim. Sammen med Næringsforeningen i Trondheimsregionen fikk han med seg det politiske Trondheim og to banker til å støtte et prosjekt som skulle kartlegge hvor en ny mathall kunne ligge. 13. mars skrev Olavshallen-direktør Bjørgvin Thorsteinsson en kronikk i Adresseavisen, med tittelen «Legg den nye mathallen til byens kulturelle storstue».