Scenene i Trondheim forventer konkurser: - Det er fryktelig dramatisk

Flere av scenene i Trondheim møttes torsdag ettermiddag for å planlegge hvordan de skal løse utfordringene fremover.

Flere klubbscener i Trondheim møttes torsdag ettermiddag for å snakke om utfordringene i forbindelse med stengingen. F.v. Kristen Ramsøy-Halle fra Dokkhuset, Tor Schjølberg fra Moskus, Dennis Nyarkoh og Torodd Helgesen fra Diskoteket, Aina Hammern fra Good Omens, Ida Vie fra Tyven, Ulrich Bang Sørensen fra Byscenen, Magnus Lykkelig fra Moskus, Olav Sjelmo fra Verkstedhallen og Lobbyen, Andrew Christopher Anfinnsen fra Lokal og Runar Hemminghytt fra Fru Lundgreens.  Foto: privat

Torsdag ettermiddag kom beskjeden fra regjeringen om at alle kulturarrangement forbys. I tillegg må puber, barer og andre utelivsaktører holde stengt.