Endelig har franskmennene begynt å spionere igjen

Sjelden har en langsom, bredspent fransk tv-serie vært mer kjærkommen enn dagens premiere på femte sesong av «Le Bureau».

Sesongstart: Den nye avdelingssjefen spilt av Mathieu Amalric(t.h) fortsetter å gjøre uforutsigbare grep i fransk etteretning i de første episodene av femte sesong av «Le Bureau» som ble sluppet på NRKs nettspiller torsdag.  Foto: Remy Grandroques

Franskmennene fornekter seg ikke. De starter femte sesong av den internasjonale tv-serie-suksessen «Le Bureau» med en heftig sexscene, hvor det gradvis avsløres hvem av de sentrale personene som deltar. Deretter rulles det ut et lerret med aktuelle konflikter og tema, fra Russland, Ukraina, Midtøsten, falske nyheter og digital overvåkning. Til smart og engasjerende spenning og maktspill fra verden av i dag.