Alt bråstoppet da en medstudent gikk bort. Så fant de en utvei

Klassen laget en utstilling for å hedre kunststudenten August Northugs minne.

Tredjeårsstudentene ved Kunstakademiet i Trondheim ønsker å hedre medstudenten som gikk bort i september med en popup- utstilling i anledning Trondheim Open. F.v Aage Mikalsen, Cathrine Hovdahl Vik fra K-U-K, KiT-professor Anne-Karin Furunes, Einar Grinde, Astrid Ljungberg og Mikkel Marhaug.  Foto: Morten Antonsen

Elleve tredjeårsstudenter ved Kunstakademiet i Trondheim (KiT) har nå laget en popup-utstilling i lokalene til Kjøpmannsgata Ung Kunst, K-U-K. Utstillingen er tilegnet en av studentene, August Northug, som ikke er blant dem lenger. Han tok livet sitt i september, og tiden i etterkant har vært både vanskelig og spesiell for resten av klassen.