Fornøyelig cruise med Streep og venninner

Meryl Streep som sky forfatter på båttur til England med gamle venninner og ung nevø i ganske god, gammeldags voksenfilm på HBO.

Gamle venninner: Meryl Streep som berømt forfatter som tar med Diane West og Candice Bergen på cruise til England i HBO-filmen «Let Them All Talk» med premiere denne uka.  Foto: HBO/Warner Brothers

I møte med George Clooneys ambisiøse Netflix-film «The Midnight Sky» som også har premiere denne uka, slo det meg hvor mye bedre den kunne ha vært med en rendyrket filmregissør bak kamera i stedet for en skuespiller som har slumpet til å regissere én god film («Good Night and Good Luck»). En durkdreven filmforteller som Steven Soderbergh for eksempel, med en stilbevissthet som gir underholdende liv til «Let The All Talk» med premiere på HBO.