Verdensstjerner i Trondheim:

- TSO er blant de fineste orkestrene jeg vet

Ekteparet Julian Rachlin og Sarah McElravy er internasjonale stjerner på hvert sitt instrument. Nå spiller de sammen med Trondheim symfoniorkester, TSO.

- I tillegg til den høye musikalske standarden hos TSO, er det så tydelig at musikerne lytter til hverandre. De elsker å øve sammen, og inspirerer hverandre. Og det er summen av alt dette som gir resultater, sier verdensstjernene Julian Rachlin og Sarah McElravy.   Foto: Kim_Nygaard

Det skulle ha vært to konserter med publikum i salen i Olavshallen. Selvfølgelig skulle det det. Men så ble det ikke sånn for fiolinisten og dirigenten Julian Rachlin (46) og bratsjisten Sarah McElravy (36), heller. Det blir i stedet en digital konsert som streames på adressa.no. De kom til Trondheim for litt over 14 dager siden og har sittet i karantene i ti av dem.