Hadde direktørstilling da han ble rammet av kreft og hjertesvikt. Så fikk han en idé

Per Arne Bakken (59) var administrerende direktør i Nordbohus da det meste gikk galt i livet hans. Vendepunktet kom i form av en pizzainvitasjon og et glass rødvin.

- Jeg har fått mye hjelp, men når jeg ser tilbake på disse årene så ser jeg at det handler om tid. Og da tenker jeg på en bok jeg fikk av min svigerinne Inger: «Det kommer att gå över».   Foto: Espen Bakken

Det er rart hvordan enkelte mennesker kan snakke om seg selv i to timer, uten å virke selvopptatt. Kanskje blir det sånn når du har en historie å fortelle som ikke ligner på noen annen. Og du i tillegg er en god forteller. Vi har bare så vidt rukket å si hei før Per Arne Bakken har fått munnen på glid. Med en selvironisk distanse jabber han i vei om livet sitt. Presist, treffende, og ujålete i stilen, litt som Bård Tufte Johansen. Nei, det er ikke ham. Det er en annen jeg tenker på.