- Snakk med trønderne, der er det kreativitet, nytenking og entusiasme

Kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen har flere ganger vært i Trondheim for å få innspill og råd fra kulturlivet her.

-Jeg må skryte av Trøndelagsbenken på Stortinget. De er flinke til å snakke frem sine saker, og det er mange av dem som brenner for kultur, idrett og frivillighet, sier Anette Trettebergstuen, kultur- og likestillingsminister.   Foto: Kristin Svorte

– Det er fint det som er her, da. Håkon Gullvåg er jo top of the pops, så han skal få henge. Han er til å leve med, sier Trettebergstuen spøkefullt, om kunsten på veggene, i det hun viser oss inn på kontoret hun nylig har overtatt etter Abid Raja. Kunsten fulgte altså med, men det kan hende hun supplerer med noe mer etter hvert. Når hun får tid.