Tubaisten er korpsets keeper:

Tuba or not to be

Ingen bøller med tubaistene i 17.mai-toget. De bærer grunntonen og er like viktige for korpset som keeperen er for fotballaget.

Huset med rytme og takt: Odd Egil Rogneslien gjør ære på forfedrene når han blåser i vei på tubaen sin i Snurruhagen 1 på Støren. I Odd Egils barndom bodde det en onkel som spilte trompet på kvisten. Besteforeldrene holdt på med sitter og stortromme i andre etasje, mens faren trakterte kornetten i første. Og med Odd Egil kom tubaen inn i huset. 

Odd Egil Rogneslien (bildet over) hadde stått på venteliste i flere måneder etter ankelbruddet han pådro seg under rypejakten høsten i forveien. Beinet hadde i og for seg grodd, men det var blitt liggende igjen noen splinter inni foten og derfor måtte 55-åringen opereres. 13. mai i fjor ble det endelig hans tur.