Møt Adressas nye sjefredaktør i Portrettet:

Kirsti Husby knuser et kvart årtusen gammelt glasstak

Adresseavisens nye sjefredaktør har beseiret Kilimanjaro, intens flyskrekk og avisredaksjonens brumlebasser. Nå skriver hun historie.

Det doble dronningryktet som verserer om Kirsti Husby ga grunn til en viss nervøs uro. Men også forventning. For flere av hennes venner hadde pekt på at hun gjerne var festens dronning, nachspielets ubestridte keiserinne, samtalenes absolutte midtpunkt og motor. En som må lempes ut når selskapet er på hell og stearinlysene for lengst er brent ned. De snakket om Husby som et ekstremt sosialt menneske, vittig og slagferdig. Et gravitasjonsfelt av munter satire og selvutleverende vidd, alltid med en merkelig historie i ermet. Og med ubegrensede mengder omsorg og raushet.