I dag har vi egentlig såpass mye på hjertet at vi er usikre på hvor vi skal begynne.

Kanskje med tacolefser. De kjøper vi jo gjerne ferdig, selv om de ikke er veldig gode. Vi tror det er så mye styr med å bake dem selv.

TEMA: Kjøkkenveien - Se hundrevis av oppskrifter her

Men det er jo ikke det. Det er kanskje litt styr å finne egnet maismel til å lage maistortillas, men hvetetortillas er grei skuring. Ta en skikkelig økt og stek opp dagen i forveien. Egenbakte tortillas løfter tacofesten flere divisjoner.

Kanskje med hovedråvaren. Hvor lenge holder vi ut med kjøttdeig hver eneste fredag? Filetkjøtt av storfe eller kylling er et alternativ, men

hvorfor ikke tenke radikalt nytt? For eksempel altså torsk.

Finger(ferdig)mat: Når du lager alt selv fra bunnen av, skal det mange små og store operasjoner til før du ender med ferdige torsketacolefser. Men det er verdt det!

Kanskje med sauser og krydderblandinger. Pulverblandingene du krydrer kjøttet med, har du tenkt over hva de inneholder?

Eller hva de smaker?

Her kan du enkelt gå egne veier, likeledes med salsaen og andre sauser. Lag din egen tomatsalsa, din egen guacamole, hva du foretrekker som tilbehør. Vi har her laget en type ketsjup, som er litt i grenselandet mot salsa. Ellers har vi krydret relativt moderat, her finner du din egen vei - juster chili og cayenne ettersom du ønsker maten heftigere eller mildere.

Så er du selvsagt obs på at du kan bruke torsken sammen med andre ferdigkjøpte ingredienser, at du kan bruke lefsene til tradisjonell taco osv.