Lenge før mange har vært innom tanken, visste Espen at det var noe han ønsket seg

Noen venter i det lengste med kone og barn. Men så har du de som rekker å skaffe seg begge allerede i starten av tyveårene. 

JAKOBSLI: Unge fedre på farsdagen; Espen Sivertsen og hans tre barn; Elliot (4 år), Elias (2) og Emrik (3/4 mnd). Foto: RICHARD SAGEN, Adresseavisen  Foto: Richard Sagen

19 år gamle og nettopp ferdig med videregående. Espen og Emma har flyttet fra Klæbu til Steinkjer for å studere. Espen begynner på en bachelorgrad i økonomi og Emma studerer sosiologi. En måned etter studiestart drar Espen og noen kompiser på kjøpesenteret for å se etter en tv, etter en forelesning. Samtidig er Emma hos legen. Hun får bekreftet det hun har en mistanke om. Utålmodig kjører hun innom senteret for å møte kjæresten sin. Hun trekker ham til siden og hvisker i øret hans: