Psykologen svarer: Svein Øverland skriver om tema som kan hjelpe deg i livet ditt

Hvorfor jeg digger Camilla Parker Bowles

Prinsesse Diana ble elsket av en hel verden. Selv i dag, over 20 år etter sin død, har mange et nært forhold til henne.

Britain's Prince Charles and his bride Camilla Duchess of Cornwall leave St George's Chapel in Windsor, England following the church blessing of their civil wedding ceremony, Saturday, April 9, 2005. (AP Photo/ Alastair Grant, Pool)  Foto: ALASTAIR GRANT

Hun var den ukjente jenta som vant prinsen og hele kongeriket. Men prinsessen var ikke elsket av sin prins. Ekteskapet med Charles var tragisk. For som prinsesse Diana så treffende sa det: «De var tre i det ekteskapet». Og på samme måte som verden fremdeles elsker Lady Di, så elsker verden å hate Camilla Parker Bowles.