Utenriks:

Her er Trumps yndlingsreporter

Når til og med Fox News lager kritisk journalistikk om Donald Trump, trenger presidenten nye allierte. Reporteren Chanel Rion i One America News er den nye  favoritten.

På lag med Trump: Fra bakerste rad i presserommet i Det hvite hus stiller Chan Rion sine ledende spørsmål til presidenten. Mens andre medier rullere på å være tilstede, for å begrense antall journalister i rommer under koranaen, påstår Rion at hun er der, hele tiden, på personlig initasjon fra Trumps pressesjef.   Foto: AP

Det er i mars, mens koronakrisen for alvor begynner å gripe USA, at Donald Trump får et spørsmål på sin daglige pressekonferanse i Det hvite hus, som må være et av de mest kollaborative som noensinne er blitt stilt fra en journalist til en amerikansk president.