Norgesferie 2020

Slik finner familien ferielykken på Fosen

Nede i fjærasteinene på Hjellup går Klara (3) og Ingrid (5) og samler skatter. I Munkstigen kjemper Erle (14) seg opp den lange veien til topps, og på Solbakken gård får Tea (11) hjelp til å hente dølahesten Hjalmar for en ridetur. Det er sommer på Fosen.

Det enkle, gode liv: Klara er tre år og samler skatter på stranda ved Hjellup fjordbo. Det er sommerlykke stor som noen. 

På halvøya Fosen på trøndelagskysten, har mange små reiselivs- og kulturaktører har samlet seg under navnet Perler på en snor. Noen av perlene passer for voksne. Noen for barn. Mange kan falle i smak hos alle generasjoner. Sånn er det på Hjellup fjordbo, der gårdbrukerne Marit og Ola Hjellup har bygd et anlegg med fem ferieboliger i sin egen, lille bukt. To småjenter som er godt kjent her, er Ingrid (5) og Klara (3). Foreldrene deres er friluftsentusiaster og lommekjent i området, og i samarbeid med Hjellup, tilbyr de utleie av kajakker, SUP, sykler med sykkelvogn, og guidede aktiviteter både på land og i, på og om ønskelig under vann.